Paulaas

Alla inlägg under maj 2010

Av Paula - 23 maj 2010 10:59

God morgon! Vaknade ungefär vid 10.00 idag! Planerna för idag är att åka och plantera blommor på min mormors dag, Det är ganska långt att åka jobbigt! Att åka bil är inte min favorit grej i livet precis! Synd att vi inte har mobiltinternet! vill ha Datorn med mig! Men så blir det inte idag =,(. Nu sak jag gå upp och dusha och göra mig i ordning det blir en grå,tråkigt och blåsig dag i dag! Inte roligt, Får se om jag hittar några färgglada kläder att ta på sig! så man lyser upp dagen :-) Nej nu ska jag dusha!


Tänkte visa vilka produkter jag använder till mitt hår m.m  

Stora kramar Paula/ Paulis<33333  

Av Paula - 22 maj 2010 19:00

Hej! Sorry att jag inte skrev i morse men jag åkte nästa direkt till Min kompis Becky<3 Vi pratade och hade jätte roligt sen åkte vi och bada utomhus för första gången i år! Det var så varmt Varmare en det var i vatten förra sommaren! Nu har jag tagit lite kort men min kamera! dom blev väldigt bra! Snart ska vi grilla<3 skönt i "sommar" värmen! bara mysa med familjen! och jag tar en hel massa kort antagligen! vad ska ni göra i kväll?


      

Några bilder! (finns finare)

Av Paula - 22 maj 2010 09:37

I går var Sandra här! Vi var väldigt trötta efter en jobbig skol-vecka! Men vi åt pizza och sen rabarber paj som sanna hade bakat Mums! vädret är sådär som vanligt hoppas inte att det åskar idag igen det har gjort det 2 gånger i rad! Det är inte roligt med åska, men jag är inte rädd för den är ni det? Men nu ska jag faktiskt äta frukost så hörs vi sen!


   herrå!<3

Av Paula - 21 maj 2010 06:19

Ja igår grillade vi ute för första gången i år! Så mysigt! Vi grillade massor och när vi var klara började det åska ordentligt! ett onormalt slut på en trevlig grill kväll! Fredag idag! skönt!!!! Hoppas ni har det! Herrå hur knäpp bild på mig som helst!<3  

Av Paula - 18 maj 2010 20:26

Jag har fått ett par elaka komentarer och dom handlar om att jag är tjock och fet. Jag måste bara säga att JAG BRYR MIG INTE VAD NI TYCKER! Jag Kommer aldrig att bli ledsen/Arg om ni skriver sånna jag är jag och Inget jag skulle vilja ändra på! Men jag funderar på varför sånna här elakingar lägger tid på att försöka göra andra ledsna? Jag tycker det är helt knäppt! men bara för nöjes skull ska jag fortsätta göra det jag gör! Blogga m.m Och Ta massor med kort! Era Ord kan inte stoppa mig! Denna åt gillar jag! http://www.youtube.com/watch?v=QcUnFL1AhPw


                            

         


Här är massa bilder på mig! OCH JAG ÄR STOLT över den jag är och det kommer jag alltid vara! Ni som håller på med alla dumma komentarer: Ni måste skaffa ett förstånd! 

Citat  : jag är jag och det vill jag ALDIG ändra på!


/ Paulis<3

Av Paula - 17 maj 2010 07:00

Ja Jag har blivit knäpp jag gick just ute och blev orolig för att bussen inte kom! Jag smsa min mamma och hon svarade "Klockan är bara sju" Och bussen kommer Klockan åtta! så nu sitter jag här inne! Det är varmare här ute är det dimma det tycker jag är mysigt men inte roligt att vara ute i. Här kommer lite bilder! Värdens gulligaste djur!                  Älskar den här blomma <3


/ Paulis

Av Paula - 17 maj 2010 05:58

God morgon! Idag är det en lång morgon! Vaknade klockan 04.00 och sen dess har jag inte kunnat sova! kul dag detta blir! Först blir det skola! Sen hemma! Och sen blir det utveklingssamtal! Det blir väl bra! kl 18.30 ska jag dit! I skolan idag händer inget vad jag vet en vanlig lite trist dag! men sånna är bra också, Eller hur?

Nu ska jag gå och göra mig i ordning! kram kram!'






     

Av Paula - 16 maj 2010 20:58

Ja internet har inte funkad specielt bra idag! Förlåt! Hoppas ni hade en bra Dag! Nu ska jag gå och lägga mig upp tidigt i morrn!


/ Paulis  

Presentation


Hej Kolla gärna tunt på bloggen och Komentera/ Tyck till Kram Paulis

Fråga mig

10 besvarade frågor

Omröstning

Vilken årstid gillar du mest?
 Sommar
 höst
 vinter
 vår

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12
13
14
15 16
17 18
19
20
21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

  • Blogg listad på Bloggtoppen.se

RSS

Besöksstatistik

cocoo.se

Gästbok

Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se

bloggar.topplista.se

Blogg Topplista

bloggerfy

hittablogg

Tiden har sin gång


Ovido - Quiz & Flashcards